Bc3s Organisatieadvies heeft sinds maart zijn intrek genomen in een nieuw kantoor in Damwâld

Geplaatst op 13 maart 2024
Bc3s Organisatieadvies heeft sinds maart zijn intrek genomen in een nieuw kantoor in Damwâld

Met de nieuwe locatie wil het bedrijf inzetten op groeien in met name Noord-Nederland. Sinds de oprichting in 2021 heeft Bc3s Organisatieadvies al enkele tientallen projecten mogen draaien in het noorden en midden van Nederland. Inmiddels legt het bedrijf de focus op drie thema’s; kwaliteitsmanagement, informatiemanagement en tendermanagement. Zo helpt Bc3s bedrijven onder andere bij het behalen van ISO-certificeringen, het verbeteren van interne processen en het inschrijven op aanbestedingen.

“Het is eigenlijk wat een uit de klauwen gelopen hobby.”, zegt oprichter en eigenaar Martijn Riemersma. “Ik ben mijn bedrijf drie jaar geleden begonnen naast mijn gewone baan, als projectleider op de kwaliteitsafdeling van een groot maakbedrijf. Een vriend van mij had een bedrijf in Groningen, en liep tegen wat problemen aan in zijn bedrijfsprocessen. Zo liep de logistiek niet echt, en verliepen de projecten voor zijn klanten intern ook nogal rommelig. Omdat ik in mijn dagelijkse werk al bezig was met het verbeteren van dit soort dingen, heb ik hem toen geholpen zijn processen wat te professionaliseren. Toen we daarmee klaar waren, vroeg hij zich af waarom ik dit eigenlijk niet voor meer bedrijven deed. Daar ben ik toen eens over gaan nadenken. Een week later stond ik bij de Kamer van Koophandel voor de deur. Om nu dan ook een eigen kantoor te hebben, is wel een leuke mijlpaal.”

Volgens de eigenaar past een kantoor in Damwâld mooi bij de visie van het bedrijf. “Het Noorden vind ik een prachtig gebied, door de natuur, de rust, de taal en de mensen. Tegelijkertijd heb je hier ook hele mooie bedrijven, die je graag zou willen behouden voor de regio. Dan is het natuurlijk super als jij je met je bedrijf die ondernemingen in de buurt kan helpen, op onderwerpen die ze zelf lastig vinden. Een kantoor in een dorp als Damwâld hebben, vind ik dan wel passend. Dat het voor mezelf op loopafstand is helpt natuurlijk ook mee, haha.”

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@ondernemendnetwerknoordoost.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: