Persoonlijke reisadviseur Sieds van der Veen bestaat 5 jaar

Geplaatst op 4 april 2022
Bijdrage Persoonlijk reisadviseur Sieds van der Veen

Persoonlijk reisadviseur Sieds van der Veen bestaat 5 jaar. ”De eerste drie jaren als persoonlijk reisadviseur waren heel mooi en bijzonder. In die jaren heb ik prachtige vakanties en reizen mogen boeken voor vele klanten.”

De afgelopen twee jaar werden beheerst door het Coronavirus. Was 2020 een slecht jaar voor de reisbranche, in 2021 ging het iets beter, maar het was nog lang niet zo als voor de Coronacrisis.

”Ik kan niet anders zeggen dan dat 2022 voor mij heel goed is begonnen. Het is bijna ouderwets druk, alhoewel de oorlog in Oekraïne ook z’n invloed heeft. Desondanks heb ik alweer vele mooie boekingen mogen maken. Zonvakanties, citytrips, voetbaltrips, Formule 1-reizen en verre reizen, het wordt allemaal weer geboekt. Ik ben onwijs trots en blij op wat ik de afgelopen vijf jaren heb bereikt en dat ik voor zoveel mensen een prachtige vakantie en reis heb mogen regelen! Ik wil jullie allemaal heel erg bedanken. Op naar een succesvol 6e jaar!”

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@ondernemendnetwerknoordoost.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: