Noordoost netwerkt met Sippie Donkervoort

Geplaatst op 18 januari 2023
Noordoost netwerkt met Sippie Donkervoort

Het is ondernemers-eigen om te netwerken. Inspiratie opdoen bij collega’s, eens horen of je nog iets voor elkaar kunt betekenen. Ook in onze regio Noordoost-Fryslân is dat de gewoonste zaak van de wereld. Om te laten zien dat onze ondernemers bepaald níet gewoon zijn, geven we elke week een andere Noordoost-Friese ondernemer dit online podium. Deze week netwerken we met Sippie Donkervoort.

Vertel eens: wat maakt jou en jouw onderneming uniek, ten opzichte van anderen?

Ik ben binnen Noord Nederland de expert op het gebied van hartleiderschap. Dit in combinatie met mijn ervaring als kwaliteitsmanager maakt dat ik weet hoe ik de juiste resultaten met impact kan behalen voor mijn klanten. Ook ben ik ervaringsdeskundige dus kan ik mijn klanten goed begrijpen welke keuzes ze voor staan om de juiste beslissingen te kunnen maken naar hun transformatie.

Je werkt en onderneemt in Noordoost Friesland: wat levert gevestigd zijn in deze regio jou op?

Er liggen nog veel kansen voor mijn klanten naar een leven van overvloed. Hierdoor neemt de brede welvaart toe en wordt onze regio nog mooier en succesvoller in sommige regio’s die nu achterblijven of waar nog veel armoede is. Er is genoeg werk voor onze burgers alleen zien ze soms hun eigen kwaliteiten niet (meer).

Wat is het best bewaarde geheim van Noordoost Friesland: iets dat ondernemers uit andere regio’s hierheen zou kunnen trekken?

De nuchterheid en natuur die ons veel ruimte (het vinden van ons innerlijk zelf) biedt om onze dromen waar te kunnen maken.

Wat zou nóg beter kunnen, aan jouw onderneming en / of aan het ondernemen in Noordoost-Friesland?

Nog meer klanten die mij kunnen vinden en de waarde van mijn programma gaan ervaren. Daarvoor gun ik ook de mensen die mij nu (nog) niet kunnen betalen een kans door bijv. de ondersteuning vanuit de gemeente.

Met welke ondernemer(s) uit onze regio netwerk je graag? Waarom juist met hem/haar?

De ondernemers die geloven in de toekomst van mensen die de juiste hulp verdienen en daardoor ook gaan floreren. En die ondernemers zijn de mensen met moed, lef en visie, net als ik.

Welke ondernemerstip zou jij met ondernemers en lezers uit de regio willen delen?

Werk vanuit je hartleiderschap dat brengt sowieso jezelf maar ook anderen duurzaam verder in onze leefwereld, en dat is toch de wens van ons allemaal?

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@ondernemendnetwerknoordoost.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: